Ontwerp sportcomplex gereed

20 oktober 2009
Ontwerp sportcomplex gereed

PAPENDRECHT - Papendrecht maakt zich op voor het ontwikkelen van een splinternieuw sportcomplex aan de Lange Tiendweg. Hier komt niet alleen een nieuw zwembad met binnen- en buitenbaden en natuurlijk een ligweide, de gemeente gaat er ook een nieuwe, multifunctionele sporthal en jongerencentrum bouwen. Een deel van hotel Golden Tulip zal gesloopt worden om dat mogelijk te maken. Op de plek van het huidige zwembad De Hooght en Jeugdcentrum Interval komen woningen om het project financieel haalbaar te maken.

De gemeente heeft de plannen voor het sportcentrum samen met de gebruikers ervan ontwikkeld. Dat zijn het onderwijs, (sport)verenigingen, omwonenden en andere inwoners.

Over twee maanden beslist de gemeenteraad of het ambitieuze plan in gang gezet gaat worden. Op dit moment is het geld er, maar gezien de economische crisis zou de gemeenteraad toch kunnen besluiten tot renovatie in plaats van nieuwbouw.

Op maandag 26 oktober vindt in de grote zaal van Jeugdcentrum Interval een openbare informatieavond plaats over het nieuwe sportcentrum.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.