Daantje riep gelijk: 'Ja ik wil!"

16 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Daantje riep gelijk: 'Ja ik wil!"

PAPENDRECHT - Maandagmorgen stuurde Maurice Seltenrijch speciaal voor zijn geliefde Daan een vliegtuigje de lucht in boven Papendrecht. Achter het vliegtuig hing een sleep met de tekst "Daantje wil je met mij trouwen". Veel mensen vroegen zich op sociale media af wie toch Daantje zou zijn en vooral wat haar antwoord geweest is.

Na enig speurwerk is het fotograaf Pieter van den Berg gelukt om met het stel in spé in contact te komen. Maandagavond hebben fotograaf en Daan en Maurice elkaar ontmoet en vertelde Daan dat ze direct “Ja ik wil” geroepen heeft.

Op 15 juli 2014 zullen de geliefden elkaar officieel het ja woord geven.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.