Nieuwe website Oud Papendrecht gelanceerd

15 juli 2013

PAPENDRECHT - Het Bewonerscollectief van de Hendrik Breitnerstraat in Papendrecht heeft na maanden werken een nieuwe website met 500 foto's van oud-Papendrecht gelanceerd. Op de website Oud Papendrecht www.oud-papendrecht.nl is een grote collectie beeld materiaal te zien over de Papendrechtse geschiedenis.

Bij ieder foto (vaak een oude ansichtkaart) staat een korte omschrijving. De site is opgericht ter promotie van de jaarlijkse straatspeeldag, dat door Het Bewonerscollectief in de Hendrik Breitnerstraat wordt georganiseerd.

De volgende staten komen aan bod: Oude Veer, Veerdam - Veerplein, Het Eiland, Bosch, Het Zand, Kraaihoek, Kerkbuurt, Vissersbuurt, Zalmsteeg, Schoorweg, Nanengat, Tiendweg, Oosteind, Matena, Veerweg, Westeind, Slobbegors, Noordhoek, Boezemsingel en Hogendijk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.