Ontdek de geheimzinnige uitvinding van Professor Pretman tijdens de Wasko Sport- en Speldagen

15 juli 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Tijdens de zomervakantie worden De Wasko Sport en Speldagen georganiseerd. Alle kinderen ongeacht of ze al opvang hebben bij Wasko of niet, zijn in de zomervakantie van harte welkom bij deze dagen. Voor de jongste schoolkinderen organiseren wij De Vrolijke Beestenboeldag – een dag vol spelletjes, een dierenpicknick, een poppenkastvoorstelling en nog veel meer.

Ontdek de geheimzinnige uitvinding van professor Pretman is een dag voor kinderen vanaf groep 4. D.m.v. spelopdrachten kunnen zij de code kraken en na een speurtocht ontdekken wat ze met het geheimzinnige pakje moeten doen.

Ouders, die werken of studeren hoeven dus niet bang te zijn dat hun kind zich in de zomer gaat vervelen. Kinderen kunnen 6 weken lang iedere dag komen spelen, maar 1 dag is ook mogelijk.

Wanneer en waar deze dagen georganiseerd worden en alle verdere informatie over vakantieopvang bij Wasko is te vinden op (www.wasko.nl)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.