Inbraken, overlast, vernieling straatmeubilair en openbare dronkenschap

15 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Inbraken, overlast, vernieling straatmeubilair en openbare dronkenschap

PAPENDRECHT - De politie heeft het afgelopen weekend de handen vol gehad aan tal van meldingen in Papendrecht. Op twee locaties is er ingebroken. In een woning aan de Vincent van Goghlaan, en in een kelderbox van een woning aan de Staringlaan. Een verkeerspaaltje op de rotonde bij het politiebureau viel ten prooi van vandalen.

Ook de jeugd zorgde voor de nodige overlast, zo trof de politie zaterdagavond na een melding overlast 4 jongeren aan op het schoolplein van de Kameleon. 1 van de jongens begaf zich op het dak van de school. Omdat het daar verboden toegang is, zijn alle vier doorverwezen naar bureau Halt. Ook waren er diverse meldingen van geluidsoverlast. Zondagavond heeft de politie twee mannen gearresteerd die dronken door een tuin van een woning gaan de Veerweg liepen te banjeren.

foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.