Geslaagd tennistoernooi bij PTC voor Stichting on Wheels

09 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Geslaagd tennistoernooi bij PTC voor Stichting on Wheels

PAPENDRECHT - Zaterdag 6 juli jl. was het een drukte op het tennispark bij de Papendrechtse Tennis Club.

Op initiatief van PTC-er Gerrit Woerlee werd er getennist voor een goed doel nl. Stichting on Wheels die zich met name inzet voor kinderen maar ook ouderen met ernstige beperkingen zoals de ziekte van Duchenne.

In een zeer gezellige sfeer werd er de gehele dag getennist. In de loop van de ochtend werden de eerste ballen geslagen onder leiding van MR-tennisschool. In deze clinic werden met name de niet-tennissers de eerste beginselen bijgebracht om zo voorbereid de baan in te gaan.

De gehele dag werd er door ruim 60 man, beginners en gevorderden een groot aantal partijen afgewerkt.

Aan het einde van een prachtige zonnige dag werd het toernooi afgesloten met een heerlijke barbecue.

Aan het einde van de dag mocht initiatiefnemer Gerrit Woerlee een prachtig bedrag bekendmaken. Dit bedrag werd mogelijk gemaakt door het inschrijfgeld, donaties, de opbrengst van de barbecue, een direct bijdrage vanuit PTC alsmede 25% van de baromzet.

Met het bedrag van EUR 1.800 werd weer een belangrijke bijdrage geleverd om het doel van de Stichting invulling te geven.

Stichting on Wheels geeft graag kinderen en hun ouders, maar ook volwassenen of ouderen eens het ongebonden vakantiegevoel of een onbezorgd dagje uit! Dat maken we mogelijk door de uitleen van aangepaste vervoer- en kampeermiddelen, chalets en de organisatie van leuke activiteiten. Aangezien hiervoor geen subsidiemogelijkheden zijn is de stichting afhankelijk van donaties en inzamelingen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.