Sponsor-springactie Olympia brengt ruim 850 euro op

08 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Sponsor-springactie Olympia brengt ruim 850 euro op

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdagochtend werd er in de warme gymzaal van GV Olympia aan de Jacob Catslaan druk gesprongen met plank, trampoline, plankoline en op de opblaastumbling. Alle turnsters uit verschillende recreatiegroepen en alle wedstrijdturnsters hadden zich vooraf door familie en vrienden laten sponsoren voor een vast bedrag naar keuze. In ruil daarvoor hebben zij zich een uur lang uitgesloofd en allerlei sprongen laten zien.

Van koprollen en handstand-platvallen naar spreidhoeksprongen en streksprong halve draai naar salto's gehurkt en gestrekt en met halve en hele schroeven. In twee uur tijd wisten de meiden 871 euro bij elkaar te springen. Een geweldig resultaat!!! Het geld zal worden besteed aan nieuw turnmateriaal voor het komend seizoen. De meiden kregen na afloop welverdiend iets te drinken en een snoepje. Al met al een gezellige, warme ochtend.

Op de foto: Er werd gesprongen in twee groepen. Na afloop werd een groepsfoto gemaakt van beide groepen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.