Cora Vlot pakt 26e NK medaille

08 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Cora Vlot pakt 26e NK medaille

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Ondanks dat ze inmiddels 49 jaar is lijkt de tijd nog steeds geen grip te hebben op Cora Vlot. De Alblasserdamse triathlete wist op het NK halve triathlon bij de senioren haar 26e medaille te behalen. Na de 2km zwemmen en 80km fietsen werd het tijdens de 20km lopen een zeer spannende strijd tussen de dames om de plaatsen 2, 3 en 4. De atlete van A.V.Passaat, die ook in de groep van Addy Ruiter traint en als 5e van de fiets kwam, miste in de eindfase net de kracht om Sandra Wassink nog te achterhalen om het zilver. De wedstrijd werd gewonnen door Hanneke de Boer in 4.05.18 uur. Cora Vlot finishte in 4.08.52 uur.
 
Anne Zijderveld en Marleen Honkoop die in het bijprogramma op de kwart triathlon van start gingen eindigden als 1e en 3e.
 
Roy Hoornweg en Bart van Nunen liepen in Oordegem een 3000m. Roy die wilde proberen om onder de 8 minuten te lopen zag na drie ronden al dat dit niet ging lukken omdat de haas te langzaam liep. In de eindsprint werd hij net verslagen door de Belg Mats Lunders. In 8.04.88 min verbeterde tot zijn eigen verbazing de A.V.Passaat atleet toch zijn persoonlijk record met vier honderste van een seconde. Bart die ook in het hoofdprogramma mocht starten finishte in 8.31.95 min en haalde daarmee 1 sec van zijn pr af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.