Tonnen schade na inbraak bij bij Basic Fit

01 juli 2013
Tonnen schade na inbraak bij bij Basic Fit

PAPENDRECHT - Zondagavond zijn op klaarlichte dag rond 19.30 uur bij sportschool Basic Fit aan de Lange Tiendweg een groot aantal fitnessapparaten weggenomen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf loopt de schade in de tonnen.

Via een dubbele deur aan de zijkant van het pand hebben inbrekers kans gezien om de kostbare fitness apparatuur in één of meerdere voertuigen te laden. Het politie onderzoek is in volle gang en de Politie zoekt getuigen die grote voertuig(en) hebben gezien aan het einde van de middag bij Basic Fit, aan de zijde van het hotel.

Ondanks de inbraak is de sportschool wel gewoon geopend, in de loop van deze week zullen er nieuwe of vervangende toestellen aanwezig zijn.

De politie is te bereiken via tel. 0900-8844.

Foto: Pieter van den Berg

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.