Prijzenregen bij C1000

02 juli 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag vond er weer een prijsuitreiking plaats bij C1000 Westpolder, dit keer wel erg veel prijzen, maar ja het is bij C1000 Westpolder wel erg aantrekkelijk om mee te doen om een prijs te winnen.

Om de prijs te winnen hoefde de klant alleen het product te kopen en de kassabon in te leveren, met naam en adres en telefoonnummer.

De volgende prijzen zijn gewonnen : De heer van Est won de Heineken koelkast

                                                                  Familie v.Wijnen de Hak kofferset

                                                                  Familie de Graeve een kano van de firma Maggi/Nestle

                                                                  De heer Uvero de gas bbq van de firma’s Heinz en Bavaria die gezamenlijk deze Aktie voerden.

En bij Olvarit ging er iedere dag een prijs uit (deze Aktie loopt van 19-06 tot 6-07- 2013, dus nog kans tot zaterdag a.s.)

De volgende 9 families  wonnen de afgelopen dagen de prijs: familie de Boon, familie Klop uit Alblasserdam, familie Rosbergen uit Alblasserdam, familie van de Ven, familie Henderson, familie Witvliet, familie van Dijk, Familie Stal en familie Damsteeg uit Oud-Alblas           

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.