Doneer mee voor Gabriel

02 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Doneer mee voor Gabriel

PAPENDRECHT -  Vijf jaar oude Gabriel lijdt aan een hersenaandoening waardoor hij niet zo snel en langdurig kan lopen als zijn leeftijdsgenootjes, en vanwege die aandoening kreeg hij onlangs een speciale stevige 'heavy duty' wandelwagen van het ziekenhuis, waar zijn ouders en hij heel blij mee waren.

Afgelopen weekend bezochten Gabriel en zijn familie activiteitenpark Slagharen, en daar werd helaas zijn speciale wandelwagen gestolen. Zie hier de Facebook pagina van Gabriel's moeder.

Op de site youcaring.com staat een oproep aan alle Facebook-ers van de wereld: Kunnen wij voor Gabriel een nieuwe speciale wandelwagen bij elkaar sparen? Doneer dan alstublieft een bedrag zodat we met elkaar een nieuwe speciale wandelwagen voor Gabriel bijeen kunnen sparen..

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.