Vrijwilligers woonlocaties De Waalburcht en De Wieken ontvangen Vrijwilligersprijs

02 juli 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op dinsdag 2 juli om 16.00 uur reikten de wethouders Herman Nieuwstraten en Joke Reuwer-Verheij aan de vrijwilligers van woonlocaties De Waalburcht en De Wieken van Rivas Zorggroep in Papendrecht de Vrijwilligersprijs uit. Aan de prijs is een cheque van €250 verbonden.

De prijs is een verrassing voor de vrijwilligers. De uitreiking gebeurde tijdens een high tea voor de vrijwilligers in zorgcentrum De Waalburcht aan de Kleine Waal 6 in Papendrecht.

Met de high tea voor vrijwilligers vierde zorgcentrum De Waalburcht, één van de woonlocaties van de Rivas Zorggroep, de uitmuntende beoordeling voor zijn gastvrijheid. Het zorgcentrum werd kortgeleden in de Sterrengids van Gastvrijheidszorg met Sterren 2013 uitgeroepen tot winnaar in de categorie Verpleging en verzorging. De Waalburcht behaalde de maximale score van vijf sterren. Verpleeghuis De Wieken in Papendrecht kreeg vier sterren en stond daarmee ook in de top tien in de categorie Verpleging en verzorging. De zeer goede score op het gebied van gastvrijheid is een grote verdienste van de betrokkenen, onder wie de medewerkers en ook de ruim 300 vrijwilligers in Papendrecht.

Wethouders Reuwer-Verheij en Nieuwstraten en zorgmanagers Marrie Cornelisse en Anja Bulté van De Waalburcht waren aanwezig om vragen te beantwoorden en het concept van Planetree toe te lichten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.