Kindergroep beschildert muur Volksuniversiteit

02 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Kindergroep beschildert muur Volksuniversiteit

PAPENDRECHT - De Volksuniversiteit Papendrecht vond het tijd om een van haar lokalen in VU-gebouw De Springplank eens wat op te vrolijken. Met veel belangstelling heeft Hans van der Ent (gitaarleraar bij de VU) dit opgepakt en opperde het idee om met zijn kinder-schildergroep aan de slag te gaan.

De opdracht voor de kinderen was het ontwerpen van een abstracte muurschildering. Uit de diverse ideeën is één ontwerp ontstaan en door de kinderen met hun docent uitgevoerd. Ook een van de muren in de hal is meteen onder handen genomen.

Het resultaat is verrassend. Het bestuur van de VU is erg blij met dit nieuwe kunstwerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.