De Jel adviseurs bordsponsor bij AV Passaat

02 juli 2013
De Jel adviseurs bordsponsor bij AV Passaat

PAPENDRECHT - AV Passaat verwelkomt De Jel adviseurs als nieuwe bordsponsor. De Jel adviseurs zal de komende drie jaar sponsor zijn van AV Passaat. Het bord is recent opgehangen, op een opvallende plek direct bij de ingang van het complex. René Korevaar, coördinator van de sponsorcommissie: 'We zijn blij met De Jel adviseurs als nieuwe sponsor van AV Passaat. Het is een lastige tijd voor sponsoring en dan is het hartstikke mooi dat een ondernemer als Eugène de Jel zijn naam aan ons wil verbinden'.

Aan het woord is Eugène de Jel, bevlogen ondernemer én hardloper: 'De Jel adviseurs is een zelfstandig kantoor dat met name actief is op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advisering voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrijeberoepsbeoefenaren en (vermogende) particulieren. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket dat kan bestaan uit het volledig verzorgen van de salarisadministratie en financiële administratie tot en met het opstellen van jaarrekeningen, liquiditeitsprognoses en deelopdrachten op het terrein van administratieve dienstverlening. Onze fiscale dienstverlening bestaat onder meer uit het proactief adviseren en het omgaan met fiscale vraagstukken met als doel de fiscale positie van de cliënt te optimaliseren.

Vanzelfsprekend verzorgen wij alle mogelijke fiscale aangiften voor bedrijf en particulier. Wij beschikken over een groot netwerk dat waar nodig kan worden ingeschakeld. De Jel adviseurs bestaat inmiddels tien jaar en kenmerkt zich door onafhankelijkheid, beproefde deskundigheid, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Ons motto is dan ook: onze kennis is uw voordeel.'

Voor meer informatie, zie www.dejeladviseurs.nl

Foto: Eugène de Jel (links) en René Korevaar bij het reclamebord

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.