Vissersbootje overvaren op de Beneden Merwede

01 juli 2013 door Ad van Herk

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Een vissersbootje is zaterdagmorgen op de Beneden Merwede ter hoogte van Papendrecht overvaren door een plezierjacht uit Sliedrecht. Het bootje sloeg door de botsing om en twee opvarende raakte te water. Een boot van Rijkswaterstaat heeft de twee drenkelingen naar de aanlegsteiger bij het bunkerstation gebracht waar ze door ambulance personeel zijn nagekeken. Beide zijn niet gewond geraakt. Rijkswaterstaat heeft het bootje naar de Gantelhaven gesleept. De politie zal een nader onderzoek instellen naar het ongeval.

 
Foto: Pieter van den Berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.