Ruud Lammers wil geen verdere deelname aan ontwikkeling Project Noordoevers

28 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Ruud Lammers wil geen verdere deelname aan ontwikkeling Project Noordoevers

PAPENDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - Ruud Lammers stelt: 'De fractie Lijst Lammers heeft als enige fractie in de Papendrechtse Raad in maart 2012 gewaarschuwd voor het verwachte verlies. Desondanks stemde toen een overgrote meerderheid van de gemeenteraad van Papendrecht in met het Noordoevers – Transformatiezone dossier".

"De fractie Lijst Lammers had ook om nader onderzoek gevraagd. Ook dat kwam er toen niet. Een halfjaar later werd het project afgeblazen. Noordoevers – Transformatiezone betreft een mislukt woningbouwproject dat miljoenen euro’s is gaan kosten". Aldus Lammers.

"Het Noordoevers – Transformatiezone project (op grondgebied van Hendrik-Ido-Ambacht) was geen project waaraan de Raad van Papendrecht zich daarvoor overigens al expliciet had gecommitteerd. Het werd vorig jaar (maart 2012) tot een regionaal project verklaard". Volgens de fractie Lijst Lammers was dat toen op dat moment ook helemaal niet nodig geweest.

"De fractie Lijst Lammers gaat tijdens de Raad van 4 juli 2013 in elk geval een amendement indienen. Met dit amendement wordt beoogd dat er geen sprake meer zal zijn van een verdere deelname, van welke aard en in welke omvang dan ook, aan de ontwikkeling van het betreffende plangebied".

“Laten we er met elkaar een dikke streep onder zetten”, aldus Lammers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.