Auto botst tegen gevel van woning

27 juni 2013

PAPENDRECHT -  Bij een ongeval tussen twee auto’s is woensdagavond in de Gerrit v Dalenstraat een auto tegen de pui van een woning gebotst. Een automobiliste reed weg uit een parkeervak en raakte daarbij een andere auto die vervolgens tegen de pui van de woning botste.

Omdat de passagier aangaf pijn aan haar nek te hebben, is op advies van ambulance personeel door de brandweer het dak van de auto geknipt. De vrouw is naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht.

De bestuurster van de andere auto bleef ongedeerd. De schade aan de woning zal worden onderzocht, de bewoners hoeven hun woning niet te verlaten.

 

Foto's: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.