Lijst Lammers ontevreden over houding College

27 juni 2013
Lijst Lammers ontevreden over houding College

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM - Het college van Papendrecht doet niet genoeg om de windturbines in polder Nieuwland tegen te houden, meent Ruud Lammers van de Lijst Lammers.

De eenmansfractie stelde hierop een aantal vragen aan het college. Lijst Lammers is namelijk bang dat er te laat ingegrepen zal worden, en Nieuwland niet meer kan ontkomen aan de windmolens.

Ook moet er meer samengewerkt worden. "Laat het College haast maken en contacten leggen met de mensen van het Actiecomité Tegenwind Alblasserdam", zegt Lammers in een persbericht op zijn website. De windturbines zijn gepland op het Alblasserdamse gedeelte van Nieuwland, maar Papendrecht heeft er als 'mede-eigenaar' van het industriegebied ook mee te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.