Ondernemers verenigen zich in KOP

27 juni 2013
Ondernemers verenigen zich in KOP

PAPENDRECHT - Een aantal ondernemers hebben besloten samen te gaan werken. Dit gaan zij doen onder de naam Kleine Ondernemers Papendrecht (KOP).

Miranda Hoornweg, één van de ondernemers, laat weten dat de naam een dubbele betekenis heeft. Het gaat namelijk om kleine ondernemers, maar tegelijkertijd doen ze allemaal iets met kinderen. Tot nu toe zijn er dertien leden.

In 2014 zal KOP een ondernemersmarkt houden, waarbij de KOP-leden zichzelf zullen promoten. Dit zal gebeuren door middel van informatiekraampjes, workshops en activiteiten voor kinderen.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/KleineOndernemersPapendrecht

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.