Deelnemers gezocht voor het Mozaïeken van de Social Sofa

23 juni 2013 door Pieter van den Berg
Deelnemers gezocht voor het Mozaïeken van de Social Sofa

PAPENDRECHT - Bewoners in de omgeving van de Volksuniversiteit Papendrecht zijn enige tijd geleden uitgenodigd om mee te helpen met het mozaïeken van de Social Sofa. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis workshop mozaïeken. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel graag mozaïeken? Neemt u dan gerust contact op met Selma Doorn van Woonkracht10 via selmadoorn@woonkracht10.nl.

Wat wij gaan doen:
Bewoners beslissen tijdens een bijeenkomst wat er op de Social Sofa komt te staan. Een kunstenaar van de Kunstuitleen Papendrecht zal vervolgens een ontwerp maken.

Bewoners krijgen eenmalig een dagdeel van 10.00 tot 16.30 uur een workshop mozaïeken. Deze workshop is gratis. Ervaring met mozaïeken is dus niet vereist! Er is een maximaal aantal bewoners dat aan deze workshop kan deelnemen. Meldt u dus snel aan!

Het mozaïeken zal plaatsvinden bij de Volksuniversiteit Papendrecht.

Van begin juli tot en met eind augustus gaan wij de bank mozaïeken. Er zal twee dagdelen per week worden gemozaïekt.

De dagen en tijdstippen dat er wordt gemozaïekt worden samen met bewoners bepaald.

Bewoners bepalen zelf hoe vaak zij mee helpen met mozaïeken.

Iedereen vanaf 7 jaar die mee wil helpen met mozaïeken is welkom!

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.