Werkzaamheden Slobbengorsbrug duren langer dan gepland

23 juni 2013 door Pieter van den Berg
Werkzaamheden Slobbengorsbrug duren langer dan gepland

PAPENDRECHT - De werkzaamheden aan de vervanging van de Slobbengorsbrug, gelegen tussen de Havenstraat en de Industrieweg, zijn in volle gang. Het werk heeft echter vertraging opgelopen doordat uit metingen bleek dat het aanbrengen van de funderingspalen trillingen op de woningen veroorzaakten die de toegestane normen overschreden. Aannemer De Vries Werkendam BV – verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw – heeft daarop het werk stilgelegd en gezocht naar een alternatieve methode. De oplevering wordt nu verwacht in september 2013.
Omwonenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.