Bibliotheek nu iedere ochtend open

21 juni 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Door de invoering van zelfservice was het mogelijk de openingsuren van bibliotheek Papendrecht te verruimen. Vorig jaar is daar een begin mee gemaakt. De ochtenden worden goed bezocht. Daarom is de bibliotheek vanaf 1 juli van maandag tot en met vrijdag in de ochtenduren open met zelfservice.

Door de ruimere openingstijden hebben klanten meer gelegenheid de bibliotheek te bezoeken. Tijdens deze speciale openingsuren kunnen zij media inleveren en lenen, printen, kopiëren, internetten en gebruik maken van de bibliotheek om kranten en tijdschriften lezen.

Er is een vrijwilliger aanwezig om klanten te woord te staan, wegwijs te maken en het gebruik van de zelfservice uit te leggen. Omdat er tijdens deze uren geen bibliotheektechnisch personeel aanwezig is, kunnen inhoudelijke vragen niet beantwoord worden. Vragen stellen kan, maar de klant krijgt dan later die dag een antwoord.

Openingsuren bibliotheek Papendrecht: Maandag tot en met vrijdag is de bibliotheek van 10:00 tot 12:30 uur open met zelfservice.

Kijk voor de andere openingstijden van bibliotheek Papendrecht op www.bibliotheekzhzo.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.