Woning aan de Weteringsingel uitgebrand

20 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Woning aan de Weteringsingel uitgebrand

PAPENDRECHT - Een woning aan de Weteringsingel is in de nacht van woensdag op donderdag helemaal uitgebrand. De bewoner van de woning kon op tijd zijn woning verlaten. De schade aan het huis is groot.
 
De brand ontstond rond half 3 door nog onbekende oorzaak  De brandweer kon het vuur snel onder controle krijgen maar kon niet voorkomen dat er ernstige schade aan de woning ontstond. Niemand raakte bij de brand gewond en ook aangrenzende woningen bleven ongeschonden. Daar was alleen sprake van rookschade..
 
In de buurt ging direct het gerucht dat het vuur zou zijn aangestoken. Ook zou de bewoner eerder op de avond ruzie hebben gehad met twee personen bij een pinautomaat bij de Meent, deze personen zouden de bewoner hebben uitgescholden en hebben geroepen zijn woning in brand te zullen steken.

Iemand zou een soort molotovcocktail naar binnen hebben gegooid. Politie voorlichter Loek Houtepen kan deze geruchten nog niet bevestigen, later vandaag zal de technische recherche een onderzoek instellen in de woning. Omdat niet duidelijk is hoe de brand is ontstaan stelt de politie dit onderzoek in. De politie houdt alle scenario's open. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie door 0900-8844 te bellen.

Foto: Pieter van den Berg
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.