Preventieteam zakkenrollers op pad

19 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Preventieteam zakkenrollers op pad

PAPENDRECHT -  Mede in het kader van uitvoering van het Integraal Veiligheidsplan gaat de politie meer inzetten op veilig winkelen in Papendrecht en met name op de preventie van zakkenrollen.

De gedachte daarbij is het inzetten van een preventieteam zakkenrollers, een idee dat al in meerdere gemeenten succesvol loopt. De gemeente ondersteunt het initiatief van de politie van harte.

Dinsdag 18 juni gaven burgemeester Kees de Bruin en de politie het startsein van het preventieteam zakkenrollers. Tijdens een wandeling over winkelcentrum de Meent deelde de burgemeester en leden van het preventieteam ‘handjes’ uit met de tekst ‘Deze hand had van een zakkenroller kunnen zijn’.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.