Zakkenrollers Meent op heterdaad aangehouden

13 juni 2013
Zakkenrollers Meent op heterdaad aangehouden

PAPENDRECHT - Agenten hebben drie verdachten aangehouden die betrokken zijn geweest bij een zakkenrollerij in de Meentpassage op woensdagmiddag.

Agenten volgden het drietal, twee vrouwen van 21 en 28 jaar en een 28-jarige man allen zonder vaste woonplaats, omdat ze zich verdacht gedroegen. Agenten waren getuige toen de twee vrouwen in een winkel een portemonee uit de tas van een invalide vrouw stalen. De twee werden buiten de winkel aangehouden en de portemonee werd terug gegeven aan de eigenaresse. Ook de 28-jarige man werd voor onderzoek aangehouden. Het drietal zit nog vast en wordt verhoord.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.