Geslaagden CSG De Lage Waard HAVO (2013)

17 juni 2013
Geslaagden CSG De Lage Waard HAVO (2013)

PAPENDRECHT - Het zal u niet ontgaan zijn: de leerlingen die dit jaar examen hebben gedaan, hebben inmiddels de uitslag te horen gekregen.

Ook op de HAVO van CSG De Lage Waard zijn leerlingen geslaagd voor hun eindexamen. Dit zijn de namen van de gelukkigen, geordend op woonplaats.

Alblasserdam
Ghada Ahmed Abd El Halim, Ruby Bisdom, Christian Borsje, Sanne van Dam, Wilco Dekker, Martine Fiole, Arnold van de Graaf, Snoes den Hartog, Timo den Houter, Ellen de Jong, Terrence Kappar, Dylan Knoop, Stefan Kraaijeveld, Dane Lodder, Julia Marino, Esther van Meerkerk, Erik Opraus, Mike Prins, Lotte Stam, Marieke Vermaas

Bleskensgraaf CA
Wouter Bezemer, Rose-Anne Bons, Chinouk van Genderen, Marc Seton, Nathan Sluimer, Marianne Verboom, Mark Visser

Brandwijk
Hanneke Bons

Dordrecht
Josephine Dolmans, Ben Drees, Maaike Krijgsman, Jasmijn Ouweneel, Sietse van der Weide

Hardinxveld-Giessendam
Jelger Folkerts, Bart de Ruiter, Rosemarie de Ruiter

Kinderdijk
Tara Guldemond

Nieuw-Lekkerland
Joeri van Adrichem, Mariska Damsteegt, Rob de Groot, Sander Schutter

Oud-Alblas
Stijn de Jong, Martijn de Lange, Robin Verloop, Loïs van Wingerden

Papendrecht
Elise Baars, Joost Bakker, Anne van Bennekom, Eric Bezemer, Esefa Brzac, Meike Donk, Rowan van Driel, Anne Duijndam, Shirley Erkelens, Ranya Hannina, Laura de Heer, Lidia de Heer, Valeska Heideveld, Loretta Hodos, Stefan van Hulst, Marjon van der Jagt, Kimsy de Jong, Sylvana Kramp, Christian Langejan, Anissa Links, Leoni Meerkerk, Stefan Molenaar, Nick Mulder, Danny Nispeling, Geert Oostra, Timo Otterman, Marlous Pegels, Daphne Roelofs, Manouk van Sinttruije, Jordi van Son, Ruben Stasse, Milenna Stephanian, Patrick in 't Veld, Kyra Vervoorn, Lara de Visser

Sliedrecht
Silas van Bekkum, Jelle Besseling, Tanja Bouwman, Matthew Brouwer, Jasper Christiaanse, Saskia Driesse, Irene Dunsbergen, Dion Groenewegen, Michelle van Haperen, Christa den Hertog, Matthijs van Holten, Brenda Koppen, Manouk Kraaijeveld, Laura Lammers, Vera Lammers, Jeffrey van Son, Sander de Winter

Streefkerk
Stefan Bakker, Renske van Driesten, Arjan Markestein, Joey van der Vlist

Wijngaarden (ZH)
Timon Stolk, Patrick van der Vlist

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.