Geslaagden CSG De Lage Waard VMBO (2013)

17 juni 2013
Geslaagden CSG De Lage Waard VMBO (2013)

PAPENDRECHT - Het zal u niet ontgaan zijn: de leerlingen die dit jaar examen hebben gedaan, hebben inmiddels de uitslag te horen gekregen.

Ook op de VMBO van CSG De Lage Waard zijn leerlingen geslaagd voor hun eindexamen. Dit zijn de namen van de gelukkigen, geordend op woonplaats en op onderdeel van het VMBO.

BBL-LWT

Alblasserdam
Saskia de Vries

Papendrecht
Kevin Korthuis

BBL

Alblasserdam
Dorinda Bas, Carlo Bijl, Mike Boelens, Sharon Frank, Iris Fredriks, Belkan Kemal, Joshua Quik, Naomi Risseeuw, Anita Terpstra, Peter Verhaar, Deborah Vis

Dordrecht
Danny van den Assem, Thom Boschman, Sam Bruijniks, Fabio Carpino, Collyn Daamen, Daphne van Emmerik, Naomi Fernandez Gijsman, Megan Heij, Angel Hinke, Naomi van 't Hof, Jamie van Hulst, Joëlle Keesmaat, Sylvana Letter, Rik Putters, Cees Slofstra, Paul Slotema, Monique Stok, Erwin van der Veere, Jasper Verburg,

Nieuw-Lekkerland
Martijn Langendoen, Henry Penning, Daan de Vreede

Oud-Alblas
Ciska van Middelkoop

Papendrecht
Emily Aanen, Nando Almadi, Seydi Aymaz, Jeffrey van Dam, Shanice Damwijk, Stella Dekker, Steffi Durrer, Lesley van Eck, Raquel Gallardo-Alvarez, Nicolas Giraldo Rivera, Lotte van de Griend, Swen de Haas, Sherona Hartmeijer, Tim van Leeuwen, Gabriëlla Lissenberg, Stephen Mouthaan, Dylan van der Net, Guylian Nicholson, Tim Nievaart, Leslie Oostdijk, Remco Tiesema, Gideon van Veen, Tamara Versteeg

Ridderkerk
Leonard Boshuizen

Sliedrecht
Tamia Hogenbirk, Stefan Pasman, Jorick de Waard

Streefkerk
Jitse Boer

KBL

Alblasserdam
Kenny Abels, Cynthia Barendrecht, Aniek Bor, Niels Felix, Gerard de Kloe, Ruud Man, Erik Paardekooper, Iris Rikkers, Sven Roubos, Jasper Sels, Nik Sonneveld, René Timmers, Falko Verheij, Tim Waterham

Bleskensgraaf CA
Evert van Dijk

Dordrecht
Daniel Bos, Lotte Dijkshoorn, Juriaan den Hals, Kim Helmstrijd, Tim Kamberg, Emmylou van der Klooster, Nickita van Kooten, Nathan Kroeze, Demi Sedoc, Tammy Tschin

Hendrik-Ido-Ambacht
Geertje Schorer

Nieuw-Lekkerland
Laura Brienen, Jordy Saltzmann, Simone Velthuis, Esther Vink, Mark van der Zee

Oud-Alblas
Kimberley Stam

Papendrecht
Lenny van den Berg, Emma Bouman, Angela van Dommele, Joey Drok, Dana van Ewijk, Irma Fontijn, Joery Hardam, Emy Kruik, Naomi Matena, Madelon Miltenburg, Alysha Rensch, Annieck de Reus, Nigel Visser, Peter Visser, Jurre Vorsteveld, Abel Wemmenhove

Sliedrecht
Tessa de Jongh, Thamar Verheul

TL

Alblasserdam
Alissa van Arkel, Liza Arnout, Charlotte Baerveldt, Dave Burggraeve, Francien Deelen, Art-Jan Devoet, Marieke Ekkelboom, Ashley Frank, Merel van de Graaf, Anna Harleman, Esmeralda van Hofwegen, Mandy Hol, Joyce Jeroense, Lotte van de Lustgraaf, Michelle Marree, Nelson Pothof, Maxime Sabée, Ewout Verhaar, Kristel Verschoor, Erwin Vorenhout

Dordrecht
Yanicka Dubbeld, Yzarius Trouwloon, Kevin Uitman

Hendrik-Ido-Ambacht
Coen Buitink

Kinderdijk
Hylke Hijstek, Rik Klapwijk, Nienke Stehouwer

Nieuw-Lekkerland
Dille den Besten, Jan Bouter, Demi Herremans, Daan Hol, Lennard Lankhorst, Dana van der Linde, Chayenne van den Oever, Arjan de Smit, Damian van Vuuren

Oud-Alblas
Niels Hakkesteegt, Charissa Jongeneel, Arnoud de Kock, Tijmen Stremler, Aaron Teeuw, Julie de Winter

Papendrecht
Lyan van den Beemt, Leon van den Berg, Denise Bezemer, Joey Boer, Thomas Boot, Laura de Bruijn, Christian Dekker, Yara van Engelen, Lily Gommers, Emiel de Graaf, Laura van de Graaf, Renate de Greef, Patricia Hardam, Rody Heijkoop, Jasper van den Herik, Samantha van den Heuvel, Jasper Huijsman, Anna Hulsbos, Rick Huijzer, Jordi de Jong, Raymond Kroek, Ruud Leeuwesteijn, Maaike Lugt, Melissa Markesteijn, Maartje Meerman, Menno Nugteren, Thom van der Rhee, Tim van Seters, Sander van Sintmaartensdijk Michael van der Sluijs, Rinke Smedes, Iris de Smit, Linsey Sonneveld, Roger Stuij, Timo van Veen, Stan Verdoorn, Sanne Verhoeven, Kai Verloop, Mareen Vink, Merel Vreede, Marilise van Wijngaarden

Sliedrecht
Rosanne de Bruin, Gertjan Pullen, Naomi Reitsma, Renee Zwanink

Streefkerk
Emiel Bouter, Lars Brandwijk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.