Kindje onwel in woning aan de Stellingmolen

16 juni 2013 door Pieter van den Berg
Kindje onwel in woning aan de Stellingmolen

PAPENDRECHT - Een kindje is in de nacht van zaterdag op zondag 16 juni onwel geworden in een woning aan de Stellingmolen. Naast twee ambulances en verschillende Politie eenheden werd ook de Traumaheli opgeroepen, deze is echter voor de landing afgemeld. Het kindje is door de ambulance met spoed naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Over de toestand van het kindje is niets bekend.

Foto: Pieter van den Berg

 

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.