Nieuwe AED in wijkcentrum Bij Bosshardt

16 juni 2013 door Pieter van den Berg
Nieuwe AED in wijkcentrum Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Sinds kort heeft wijkcentrum Bij Bosshardt aan de Staringlaan in Papendrecht een eigen AED-toestel. Een automatisch externe defibrillator of AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. De AED hangt binnen in het pand en is alleen bereikbaar als het wijkcentrum is geopend.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.