Druk, gezellig en zonnig Vijverparkfeest

07 juni 2010
Druk, gezellig en zonnig Vijverparkfeest

PAPENDRECHT - Zon, hapjes, drankjes, muziek, spelletjes en vooral veel gezelligheid. Ondernemers, verenigingen, het wijkplatform, de gemeente en vooral bewoners van Kraaihoek-Middenpolder maakten het festival in het Vijverpark afgelopen zaterdag voor de tweede keer tot een echt familiefeest dat in totaal ongeveer tweeduizend bezoekers trok. Door het enthousiasme van de ondernemers van Wijnhuis De Paap, restaurant de Pepermolen, Grieks afhaalrestaurant Nefeli en verschillende bewoners is het feest in Kraaihoek-Middenpolder al na een jaar uitgegroeid tot een succesnummer.

 

   

‘Het is een sfeervol festival waar veel enthousiaste mensen en organisaties aan meewerken’, vertellen Lisette Human en Leni van Mourik die namens de gemeente bij het feest betrokken zijn. ‘Ook deze tweede editie was weer hartstikke gezellig. De slacks van Rip Event - grote zwarte zitzakken - fleeceplaids en matjes zorgden voor de lounge-sfeer.’
Naast de ballonnenwedstrijd waren er onder meer roeibootraces, een airtumblingbaan, glittertattoo’s, buttons en bloemstukjes, sjoelwedstrijden, zeskamp, een rad van fortuin, een talenten race en een optreden van Fusion Acoustic Band. Shiatsu- en massagepraktijk Tendentie verzorgde voet- en nekmassages. ‘s Avonds trokken optredens van Bluezi, Three Third en rapper Libann veel publiek.

‘En de Cubaanse Salsa Band Septeto Caiman en de salsa workshop waren grote successen die veel mensen aan het dansen kregen. We zijn dan ook meer dan tevreden’, besluiten Human en Van Mourik. 

Meer foto's: www.luxfoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.