Meisje raakt met hoofd bekneld in bolderkar

14 juni 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Brandweerlieden uit Papendrecht hebben vrijdagmorgen op ’t Kofschip een 4 jarig meisje bevrijd dat met haar hoofd bekneld zat in de trekstang een bolderkar.

Tijdens het spelen ging het meisje met haar hoofd door de metalen trekstang van de bolderkar en kon er niet meer zelfstandig uit komen. De gealarmeerde  brandweer heeft meisje met behulp van hydraulische gereedschap snel uit haar benarde positie bevrijd, waarna ze door haar moeder en zusje in de armen werd gesloten.

Het meisje heeft geen letsel aan dit avontuur overgehouden.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.