Politie houdt burgers alert met preventieve actie

14 juni 2013
Politie houdt burgers alert met preventieve actie

PAPENDRECHT -  Donderdag 14 juni hebben zes koppels van de Papendrechtse politie een preventieactie gehouden. Tijdens de actie werden in alle winkelcentra bezoekers attent gemaakt op zakkenrollers.

Ook werden woningen gecheckt op openstaande ramen en deuren en er is een controle geweest op achtergebleven waardevolle spullen in auto’s. Tijdens deze controle was goed te zien hoe nonchalant mensen met hun kostbaarheden omgaan, navigatiesystemen voor de ruit, telefoons op de stoelen, handtassen op de achterbank, van alles lag in het zicht.

Automobilisten die kostbaarheden in hun auto hadden achter gelaten kregen een flyer “Niets erin….Niets eruit” onder de ruitenwisser. Met de flyer hoopt de politie autobezitters erop attent te maken dat het de volgende keer iemand met minder goede bedoelingen kan zijn die hun auto heeft gecontroleerd op achtergebleven kostbaarheden.

Foto's: Pieter van den Berg

 

 

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.