Verdediger Jeroen Koppelaar naar Drechtstreek

11 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Verdediger Jeroen Koppelaar naar Drechtstreek

PAPENDRECHT - Met ingang van het nieuwe seizoen kan Drechtstreek beschikken over de van topklasser  v.v.Capelle over komende Jeroen Koppelaar.

De 30-jarige Koppelaar komt bij Drechtstreek de achterhoede versterken. Als jeugdspeler kwam hij uit voor ASWH en FC Dordrecht. Hij speelde enkele jaren bij Heerjansdam en een jaar bij het Rotterdamse TOGR. Vanaf 2008 was hij een vaste waarde bij v.v. Capelle.

Het ziet er naar uit dat Jeroen Koppelaar de enige mutatie in de selectie van Drechtstreek zal zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.