Jeugdkampioenen Papendrechtse Tennisclub in het zonnetje gezet

07 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Jeugdkampioenen Papendrechtse Tennisclub in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - "Met trots kunnen wij melden dat al onze jeugdteams die hebben deelgenomen aan de voorjaarscompetitie het kampioenschap hebben behaald". Schrijft voorzitter Kees Verhoeven van P.T.C. opgetogen.

"Het betreft het meisjes en jongensteam t/m 13 jaar die hun competitie op de woensdagmiddag speelden en de jongens t/m 17 jaar. Daarmee zijn deze teams ook gepromoveerd en gaan in de volgende competitie weer een nieuwe uitdaging aan.

Deze resultaten zijn mede gehaald door de uitstekende trainingen van Tennisschool MR onder leiding van Matthew Rijkhoek. De jeugdafdeling van PTC is de laatste 2 jaar weer snel groeiende met een verdubbeling van het aantal jeugdleden.

Nog steeds zijn nieuwe leden welkom bij PTC en zijn er voldoende banen beschikbaar om een heerlijk balletje te slaan. Voor lidmaatschap en tennislessen kunt u terecht op onze website www.ptc-papendrecht.nl, onder het kopje lidmaatschap of trainingen". Aldus een trotse voorzitter Kees Verhoeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.