Voorbereiding herinrichting Markt van start

06 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Voorbereiding herinrichting Markt van start

PAPENDRECHT - De gemeente is dit jaar gestart met de voorbereiding van de herinrichting van de Markt.

De Markt moet een bruisende ontmoetingsplaats in Papendrecht en de ‘huiskamer’ van de gemeente worden. Een plek waar de samenleving graag winkelt en samenkomt voor evenementen, recreatie of ontmoetingen in de privésfeer.

Nu de afronding van het centrum vorm begint te krijgen, wil de gemeente met nieuwe ogen naar de ‘finishing touch’ – de Markt – kijken en hierover frisse ideeën verzamelen, bij maatschappelijke organisaties en inwoners.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.