Werkzaamheden aan alle rotondes in de stad

05 juni 2013
Werkzaamheden aan alle rotondes in de stad

PAPENDRECHT - In de avond en de nacht van donderdag 6 juni op vrijdag 7 juni zullen er werkzaamheden aan alle rotondes plaatsvinden.

Door de strenge vorst van afgelopen winter, is er schade ontstaan aan het asfalt. Vooral door gaten in het wegdek kunnen er dan gevaarlijke situaties ontstaan. Nu de temperatuur ook 's nachts niet in de buurt van de nul graden komt, kan de schade worden hersteld.

Op elke rotonde zal het verkeer worden begeleid door verkeersregelaars.

(Foto: Veerweg; Archief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.