Sport- en spelmiddag in de Wilgendonk

05 juni 2013
Sport- en spelmiddag in de Wilgendonk

PAPENDRECHT - Op het sportveld tegenover winkelcentrum Wilgendonk in Papendrecht was er op woensdag 5 juni een zonovergoten sport- en spelmiddag.

Deze middag werd georganiseerd door wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk, vrijwilligers en de wijkcoördinatoren van de gemeente Papendrecht.

Tussen de 350 en 400 kinderen hebben tijdens een zonovergoten middag genoten van de vele attracties die er aanwezig waren. Er was van alles te doen op sport- en spel gebied, zoals voetbal, hoepelen, skippyballen, basketballen en frisbeeën.

Ook waren er schmink-artiesten van Face to Feest, waar de kinderen zich konden laten omtoveren of een glitter tattoos konden laten plaatsen. Ook muziekschool ToBe was aanwezig, daar konden de kinderen gratis een muziekworkshop volgen.

 
(Foto: Pieter van den Berg)
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.