Opening avondvierdaagse door Peer en Aardbei

04 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Opening avondvierdaagse door Peer en Aardbei

PAPENDRECHT - Ruim 1100 deelnemers zijn maandag gestart met de 42e avondvierdaagse in Papendrecht die georganiseerd wordt door de speeltuinvereniging De Zonnebloem. 

Deze editie werd geopend met een actie van de dienst Gezondheid & Jeugd. Zij promoten bij de ouders om de kinderen de laatste avond niet met snoep te belonen maar ook te kijken naar alternatieven. Hiervoor zijn flyers met suggesties aan de ouders uitgedeeld.

De organisatie van de avondvierdaagse ondersteunt deze actie van harte! Het promotieteam deelde voorafgaand aan de start aan alle deelnemers een appel uit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.