VV Papendrecht mist promotie naar tweede klasse

02 juni 2013
VV Papendrecht mist promotie naar tweede klasse

PAPENDRECHT - Op zaterdag 1 juni speelde VV Papendrecht finale van de nacompetitie tegen Rijswijkse Boys om en plek in de tweede klasse. De eerste wedstrijd was in een 2-2 stand geëindigd, zodat de winnaar van vandaag zou promoveren.

VV Papendrecht had het thuisvoordeel en was favoriet, maar wist dit niet te verzilderen. In de 82e minuut maakte Ricky Vroon voor Rijswijkse Boys het winnende doelpunt, zodat deze ploeg volgend seizoen in de tweede klasse mag blijven voetballen en VV Papendrecht het nog minimaal 1 seizoen in de 3e klasse moet blijven.

Foto: Sylvia van den Oever

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.