Cursusprogramma VU Papendrecht is uit

31 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Cursusprogramma VU Papendrecht is uit

PAPENDRECHT - Het cursusprogramma 2013-2014 van Volksuniversiteit Papendrecht komt 10 juni uit. Het programmaboekje bevat meer dan 100 verschillende cursussen, workshops en lezingen op het gebied van talen, tekenen- en schilderen, creativiteit en vrije tijd, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kunst- en cultuur. Verder is er een heel hoofdstuk besteed aan culinaire cursussen.

De verspreiding binnen Papendrecht zal geschieden tussen 10 en 13 jun samen met het Papendrechts Nieuwsblad. Wie geen streekkranten ontvangt kan een programmaboekje afhalen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

In Dordrecht, Alblasserdam, Kinderdijk en Sliedrecht worden de boekjes in het gesealde folderpakket bezorgd. Oud-cursisten buiten deze woonplaatsen krijgen een exemplaar via de post toegestuurd. Wie afgelopen jaar geen cursus bij de VU volgde kan een boekje afhalen bij de gemeentehuizen en bibliotheken van de omliggende gemeenten.

Vanaf 10 juni staat het cursusprogramma ook op de website: www.vupapendrecht.nl

De Open Dagen zijn dit jaar gepland van donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze dagen kan men kijken naar het werk van cursisten en docenten en uiteraard inschrijven. Bij vooruitbetaling tijdens de open dagen krijgt men 10% korting op het cursusgeld. Op zaterdag 22 juni is er tevens een aantal docenten aanwezig om informatie te geven over hun cursus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.