Prins Florisschool haalt 13342,08 op voor Spieren voor Spieren

30 mei 2013 door Hennie van der Zouw

De Prins Florisschool heeft 13.342 euro opgehaald voor "Spieren voor Spieren". Op vrijdag 26 april liepen alle kinderen van de Prins Florisschool de Koningsrun voor "Spieren voor Spieren".

In de regen werd er door alle kinderen in 20 minuten tijd zoveel mogelijk rondjes gelopen en met succes. De enveloppen met geld bleven de afgelopen 2 weken binnen stromen en na al het geld geteld te hebben bleek er een schitterend bedrag van 13.342,08 euro opgehaald te zijn.

Andrea Vriesendorp van 'Spieren voor Spieren' kwam afgelopen woensdag de cheque in ontvangst nemen en bedankte de kinderen voor het enorme bedrag!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.