Koninklijke Onderscheidingen voor Hans en Michel Zegelaar

30 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheidingen voor Hans en Michel Zegelaar

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin speldde donderdagavond 30 mei 2013 om 19.00 uur in de kantine van VV Papendrecht (Sportpark Slobbengors, Industrieweg 3) Koninklijke Onderscheidingen op bij vader Hans en zoon Michel Zegelaar.

Een beknopt overzicht van de verdiensten van de gedecoreerden.

J. (Hans) Zegelaar (15 oktober 1946, Papendrecht) is 45 jaar actief in de organisatie van de jaarlijkse wielerronde in Papendrecht. Hij zorgt als bestuurslid van het wielercomité voor de veiligheid, voor technische aspecten van het parcours en onderhoudt contacten met onder meer de gemeente, politie, brandweer, ambulancedienst, omwonenden, vervoersmaatschappijen en vrijwilligers. Daarnaast zet hij zich in voor de Holland Ladies Tour in en is hij anderen behulpzaam met onder meer schilder- en kluswerk in en om huis en verhuisactiviteiten. De heer Zegelaar is daarnaast actief als mantelzorger, verkeersregelaar bij de avondvierdaagse in Papendrecht en als vrijwilliger bij de Stichting Philadelphia. De heer Zegelaar werd eerder tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing in Papendrecht al eens uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

M.  (Michel) Zegelaar (8 maart 1971, Papendrecht) is 18 jaar actief in de organisatie van de jaarlijkse wielerronde in Papendrecht. Hij zorgt onder meer voor werving van sponsors, communicatie en publiciteit. Hij zet zich ook in voor de Holland Ladies Tour, is daarnaast voorzitter van de Stichting Sportgala Papendrecht, presentator van het sportgala en organiseert twee keer per jaar de 80’s en 90’s avonden bij PKC waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Verder organiseert Michel Zegelaar sinds 2000 de golfdag voor de businessclub van PKC, is hij sinds 2004 organisator van het Goede Doelen Event in Papendrecht en is hij sinds 2008 lid van het website- en activiteitenteam van de Ondernemersvereniging Papendrecht.

Foto: Dirk Werkman

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.