Brand in Zonnebloemstraat blijkt vals alarm

29 mei 2013

PAPENDRECHT - Dinsdag 28 mei rond 19:30 zou er brand uitgebroken zijn in een woning aan de Zonnebloemstraat. De brandweer werd gebeld en kwam ter plaatse.

Het bleek echter vals alarm. Een wasdroger zorgde voor de rookontwikkeling en dat werd onterecht aangezien voor brand. De brandweer heeft de wasdroger nagekeken en vervolgens de ramen opengezet om de ruimte te ventileren.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.