Scooterrijder licht gewond bij aanrijding Vrijheer van Eslaan

28 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Scooterrijder licht gewond bij aanrijding Vrijheer van Eslaan

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdagochtend 25 mei is op de Vrijheer van Eslaan een aanrijding geweest tussen een scooterrijder en een auto.

Snel waren twee ambulances en verschillende politie-eenheden ter plaatse. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen. De bestuurder van de scooter werd voor alle zekerheid door het ambulancepersoneel meegenomen  

Een familielid van de scooterrijder verklaarde later dat het allemaal erg meeviel.

Het ongeluk ontstond toen de scooterrijder de automobilist van rechts niet opmerkte

Foto: Michel van Ballegooijen

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.