Oudere mevrouw komt ten val op de Onderslag

26 mei 2013 door Pieter van den Berg
Oudere mevrouw komt ten val op de Onderslag

PAPENDRECHT - Zaterdagavond rond 21:30 is een oudere vrouw ten val gekomen op het fietspad langs de Onderslag. Direct werden Politie, ambulance en ook de traumaheli naar de Onderslag gestuurd. Na aankomst van de ambulance en politie bleek dat de inzet van de traumaheli, die ondertussen al boven Papendrecht cirkelde niet nodig was.

De vrouw is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.