Lars Gerritsen wint in Woudrichem

26 mei 2013
Lars Gerritsen wint in Woudrichem

PAPENDRECHT -  Mooie winst voor junior Lars Gerritsen in Woudrichem.

Binnen de muren van de oude vesting in Woudrichem werd jl. donderdag een wedstrijd over 8 km gelopen. Op het mooie, maar bochtig en geaccidenteerde parcours liep Lars Gerritsen bij de senioren naar de winst. In de eerste 4 ronden liep de uiteindelijke winnaar in een kopgroep met Wim Nieuwkerk en Koos Verweij. Na een versnelling in de 5e km wist Lars te finishen in 25.19. 
 
Wim NIeuwkerk eindigde als 2e in 25.44 en Koos Verweij als 3e in 25.47.
 
Lars maakt het afgelopen jaar een enorme progressie door op de 10 km en zal in juni een limietpoging wagen voor het EJK in Rietie (Italië). De benodigde tijd is 31.10. Zijn PR staat op 31.48, gelopen in Schoorl.
 
Triatlete Cora Vlot eindigde in Woudrichem als 3e overall en als 1e bij de categorie V45.
 
Zowel Cora als Lars zijn lid van A.V.Passaat en maken deel uit van het succesvolle TopSportPerfection team van trainer/coach Addy Ruiter. Andere atleten in deze groep zijn Roy Hoornweg, Erik Simon Strijk, Bart van Nunen, Ralf Nieuwenhuizen, Ivo Bijl , Maarten van Zeggeren en Anne Zijderveld.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.