Eenzijdige klapper op de Burgemeester Keijzerweg

28 augustus 2011
Eenzijdige klapper op de Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op zondagmiddag 28 augustus vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Burgemeester Keijzerweg tussen Papendrecht en Alblasserdam.
 
Het ongeval, waarbij een auto zwaar beschadigd raakte, gebeurde rond 13:00 uur toen een bestuurster slipte en op een lantaarnpaal botste. Een agent legt uit: “We weten nog niet wat er is gebeurd, het kan zijn dat de bestuurster de witte belijning tussen rijbaan en busbaan heeft overschreden en door een stuur correctie van de weg is geraakt maar ook zit er een afwateringsgeul rechts van de weg mogelijk dat de auto daarin terecht is gekomen, de bestuurster is zo geschrokken dat het ons nog niet duidelijk is, nader onderzoek zal wellicht de oorzaak achter halen."
 
Ambulance personeel heeft de vrouw en haar passagier opgevangen en gecontroleerd.
Over eventueel letsel is op dit moment nog niets bekend.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.