Flinke aanrijding op burgemeester Keijzerweg

10 november 2007

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 9 november omstreeks 17:00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Burgemeester Keijzerweg . Door nog onbekende oorzaak zijn twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen.

Een man is na de aanrijding ter plaatse onderzocht door de ambulancedienst maar behoefde niet naar het ziekenhuis De materiele schade was enorm.

Omdat de man geen bijzondere verwondingen had opgelopen vond er geen uitgebreid onderzoek plaats door de Verkeers Ongevallen Analyse.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.