Aanrijding op Burgemeester Keijzerweg

10 november 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag 9 november op vrijdag 10 november een 23-jarige vrouw uit Groot-Ammers aangehouden op het Westeind in Papendrecht.

De politie kreeg een melding van een aanrijding op het Westeind. Het bleek dat de 23-jarige met haar auto achterop een geparkeerde auto was gereden. Na een blaastest bleek de beginnend bestuurster onder invloed van alcohol te zijn. Ze blies 1,6 promille terwijl de grens voor een beginnende bestuurder ligt op 0,2 promille. De 23-jarige is voorlopig haar rijbewijs kwijt en ze kreeg een rijverbod van 10 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.