Vrijwilligersprijs voor Wijkcentrum Bij Bosshardt

21 februari 2013
Vrijwilligersprijs voor Wijkcentrum Bij Bosshardt

PAPENDRECHT - Wijkcentrum Bij Bosshardt heeft woensdag tijdens de winterfair de vrijwilligersprijs van de Gemeente Papendrecht gekregen. Wethouder Herman Nieuwstraten reikte de prijs uit aan Marco Oudshoorn en Meike van Steenis.

De wethouder sprak zijn grote waardering uit voor de medewerkers en vrijwilligers van het wijkcentrum die met elkaar zorgen voor een gezellige huiskamer in de wijk waar iedereen welkom is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.